Zirc - A Bakony fővárosa

A város hivatalos honlapja

Nosztalgiázva menteni életeket


A Magyar Vöröskereszt Zirci Területi Szervezete újból megszervezte a „retro-véradást”. Sörrel, virslivel, jégkrémmel várták a véradókat, akik ezúttal is kitettek magukért.

 
A falakból régi magyar slágerek szóltak, a vöröskereszt munkatársai mellett szív alakú lufik várták a véradókat, a Művelődési Ház egy része retro bárrá alakult át – sört csapoltak, virslit tálaltak –, és jeges élményben is lehetett részük azoknak, akik önzetlenül a kezüket nyújtották ezen a nyári délutánon. 


A júniusi véradók közül hárman: Vörösházi Gábor, Voznek Katalin, Scheibenhoffer Tímea

Magyar Lászlóné területi vezető érdeklődésünkre elmondta, összesen 56 véradót regisztráltak. Örömét fejezte ki, hogy egy kemoterápiás kezelés alatt álló betegnek is sikerült segíteni, fél óra alatt három egység vér gyűlt össze a részére. Tűzoltók is adtak vért, akik a munkájukkal is segítik a területi szervezetet. A vöröskereszt igyekezett méltóképpen meghálálni az adományokat. A sok szép gesztus mellett a területi vezető kiemelte azt is, hogy ezt a véradó akciót csak zirci vállalkozók támogatták, akiknek ezúton is köszönetüket fejezik ki.

Kelemen Gábor

 
 VisszaGalériaképek

Eseménynaptár

<<  Január 2018  >>
 h  k  s  c  p  s  v 
  1  2  3  4  5  6  7
  8
25262728
293031