Zirc - A Bakony fővárosa

A város hivatalos honlapja

Zártan is eredményesen zártak


Az MTTSZ Területi Klub Zirc fiataljai Budapesten, a Központi Sport Iskola Jubileumi Kupáján debütáltak a zártirányzékú rendszerben.

 
Ezúttal azonban kevésbé a versenyzésen volt a hangsúly, inkább egy tehetségkutató programról beszélhetünk, és az is óriási eredménynek számít, hogy a zirci lövészklubot meghívták az eseményre.
 
Varjas József tanítványai már egy ideje gyakorolnak a zártirányzékú rendszerben, de „élesben” most mutathatták meg először a tudásukat. A bemutatkozás jól sikerült a fiatalok számára. A fiúk között, a negyvenlövéses számban az első négy helyet a zirciek hozták el, Végh Attila, Mihályfi Vendel, Horváth BálintVégh Zsigmond sorrend szerint. A lányok húsz lövést adtak le, Bittmann Kata első, Vintze Regina második helyen végzett kategóriájában. Panyi Kinga a hatodik helyen zárt, ami szintén tisztességes helytállás, hiszen ebben a mezőnyben Európa-bajnok sportlövők is céltábla elé álltak.


A fiatalok teljesítményét éremmel jutalmazták a szervezők (Fotó: Bittmann-né Wittman Orsolya)

Sportlövő fiataljaink a hosszú és rendkívül eredményes versenyszezont követően most már élvezhetik a jól megérdemelt pihenést. Úgy vonulhatnak a nyári szünetre, hogy a nyíltirányzékú versenyeken elért megyei és országos helyezéseket követően a zártirányzékú rendszerben is sikeresen debütáltak.
 

Kelemen Gábor

Vissza

 

Galériaképek

Eseménynaptár

<<  Január 2018  >>
 h  k  s  c  p  s  v 
  1  2  3  4  5  6  7
  8
25262728
293031