Zirc - A Bakony fővárosa

A város hivatalos honlapja

Bizalommal támaszkodnak rá

 

Magas színvonalú, sokoldalú szakmai, közéleti és közösségi munkájának elismeréseként „Zirc Város Tisztviselője” szakmai kitüntetést adományozott Zirc Városi Önkormányzat Bereczkiné Papp Krisztina, a Zirci Közös Önkormányzati Hivatal Igazgatási Osztályának vezetője részére.

 
A kitüntetést Ottó Péter polgármester és Sümegi Attila jegyző adta át az augusztus 20-ai városi ünnepségen.

Bereczkiné Papp Krisztina középiskolai tanulmányait a Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskolában végezte. Igazgatási ügyintéző szakképesítésével és gyorsírói, gépírói, jegyzőkönyv-vezetői végzettségével a közigazgatásban helyezkedett el. Szakmai pályafutását 1994-ben az Olaszfalui Körjegyzői Hivatalnál kezdte. 1997-től Zirc Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Adócsoportjánál folytatta munkáját, ahol szabálysértési, igazgatási és birtokvédelemmel kapcsolatos ügyeket, valamint anyakönyvvezetői feladatokat is ellátott. 2002-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Államigazgatási Karán igazgatásszervező diplomát szerzett.
 
2013. január 1-től a Zirci Közös Önkormányzati Hivatal Igazgatási Osztályának vezetője, egyúttal a jegyző helyettese. Egészségügyi referensi feladatokat is ellát, a Helyi Választási Iroda Vezetőjének helyettese, és évek óta szervezője, aktív bonyolítója az Önkormányzati Nyári Napközis Táboroknak.
 
Méltatásában elhangzott: munkája pontos, precíz, kitartó, és folyamatosan bővíti ismereteit, tudását. Kollégáinak, beosztottainak nemcsak szakmailag, de emberileg is támasza, segítőkész személyisége, a hivatali élet üde színfoltja. Személyét tisztelet és szeretet övezi a városban: szakmai tudását közvetlen kollégáin túl az önkormányzati intézmények és az önkormányzat érdekkörébe tartozó intézmények vezetői és dolgozói is ismerik, elismerik, és maximális bizalommal támaszkodnak rá.


Bakonyi Gergő, az ünnepség műsorvezetője ismerteti a „Zirc Város Tisztviselője” kitüntetésben részesülő
Bereczkiné Papp Krisztina méltatását

Hivatali munkája mellett a város közösségi életének is aktív résztvevője. 1991 és 2000 között a Pro Urbe-díjas „A BULI” rendezőcsapatának aktív tagja volt. 2009 és 2010 között a Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola Szülői Munkaközösségének elnök-helyettese, majd 2010. szeptember 1-től 2016. augusztus 31-ig annak elnöke volt. Jelenleg a III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola szülői munkaközösségének tagja.


Kelemen Gábor

Vissza

 

Galériaképek

Eseménynaptár

<<  Január 2018  >>
 h  k  s  c  p  s  v 
  1  2  3  4  5  6  7
  8
232425262728
293031