Zirc - A Bakony fővárosa

A város hivatalos honlapja

Vitézi helytállás Egerben


A hétvégén Eger városa adott otthont a judósok Országos Rangsorversenyének. Több mint 300 gyermek vett részt a rangos eseményen.

 
A zirci Vincze Judo Club edzői közül ezúttal Vincze Balázs kapta a feladatot, hogy elkísérje a csapatot.

A sűrű mezőnyben több nyertes mérkőzés sem volt garancia arra, hogy valaki a dobogóra állhasson. Így járt a serdülők között Mihályi Bálint, Fisli Botond és testvére Fisli Levente is, bár utóbbi a Diák „A” korcsoportban bronzérmet szerzett. Mindegyiküknek jár a dicséret, hiszen nagyon jó meccseik voltak.
 
Rajtuk kívül Pej Zalán is szépen küzdött, s végül nem sokon múlott, hogy lecsúszott a dobogóról és a pontszerző ötödik helyen végzett.
 
Ám volt azért, akinek mégis sikerült a serdülő éremszerzés.Vajda Luca nem először bizonyítja rátermettségét. A korábban „Zirc Városi Sportjáért” kitüntetést is kiérdemlő judoka harcosan küzdött, és végül az ezüstérmet szerezte meg. Diák „A” kategóriában (2005) pedig a harmadik helyen zárt.

A fiatalabbak mezőnyében, Diák „B”-ben (2006) Kertai Réka ügyesen judózva, szép győzelemmel a dobogó alsó fokára állhatott. Ugyanebben a korcsoportban a fiúk között Berkes Mihály harcolt a bronzéremért, amit végül meg is szerzett.
 
A sort a 2007-ben született nebulók zárták. Sárossy Bence remek meccseket nyert, és az ezüstérmet hozta el.A lányok között Kaszás Réka egyre ügyesebben versenyez, ő a harmadik helyen zárta az egri versenyt.
 
Az eseményről Vida Judit tudósított.


Az egri versenyen szépen teljesítő zirci judokák felkészítő edzőikkel (Fotó: a tudósító)

Vissza

Galériaképek

Eseménynaptár

<<  Január 2018  >>
 h  k  s  c  p  s  v 
  1  2  3  4  5  6  7
  8
232425262728
293031