Zirc - A Bakony fővárosa

A város hivatalos honlapja

Lépések a gyermekek gyógyulásáért


Zircen is csatlakoztak az Amway Hungária kezdeményezéséhez, melynek célja a beteg gyermekek támogatása. Jótékonysági sétára indulnak vasárnap.

 
A lassan hatvanéves évfordulóját ünneplő, direkt értékesítéssel foglalkozó cég tizenkét városban szervez jótékonysági sétát. Zircen egy öt kilométeres távot teljesítenek, a jelképes, ötszáz forintos részvételi díjjal pedig a Veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház Gyermekosztályát támogatják. A nevezési díjat a szervező cég megduplázza, ezzel is segítve a kis betegek minél gyorsabb felépülését.
 
A jótékonysági gyaloglás vasárnap 11 órakor indul az Alkotmány utcai sportteleptől. A kijelölt útvonal több helyi nevezetességet is érint. Egy kellemes séta a vénasszonyok nyarában egyébként is az egészségünkre válik, a fentebb említett nemes cél szolgálásával azonban megkettőződik az értéke.
 
Pálmai Judit és Adler Zsanett helyi szervezők érdeklődésünkre elmondták, eddig mintegy 300 főt regisztráltak, és elképzelhető, hogy a résztvevők száma még növekedni fog. Továbbra is invitálnak mindenkit, hogy együtt tegyék meg a lépéseket a gyermekek mihamarabbi felépülésének érdekében.

Kelemen Gábor

Vissza 

 

      

Galériaképek

Eseménynaptár

<<  Január 2018  >>
 h  k  s  c  p  s  v 
  1  2  3  4  5  6  7
  8
232425262728
293031