Zirc - A Bakony fővárosa

A város hivatalos honlapja

Egy séta a gyermekek gyógyulásáért


385 000 forintot gyűjtött össze az Amway Hungária Kft. zirci jótékonysági sétáján. Az adományt a Veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház Bébi Koraszülött Mentő Alapítványának ajánlották fel.

 
A direkt értékesítéssel foglalkozó cég tizenkét városban szervezte meg jótékonysági sétáját, melynek célja a beteg gyermekek mihamarabbi gyógyulásának segítése volt. A résztvevők által befizetett ötszáz forintos jelképes nevezési díjat a szervezők megduplázták. A nemes célt az időjárás is segítette, gyönyörű szép napfényes őszi időjárásban indulhattak útnak a segíteni szándékozó emberek.


A Városháza előtt haladnak el a résztvevők, a sor ennél jóval hosszabb volt, nem fért bele a képbe…

A jótékonysági séta résztvevői az Alkotmány utcai sportpálya előtt gyülekeztek, majd öt kilométeres távot teljesítettek a városban, több helyi nevezetességet érintve. Volt például, aki kutyával, vagy éppen babakocsit tologatva tette meg a lépéseket a gyermekek gyógyulásáért. Jelen voltak a szervező cég képviselői, és eljött dr. Mátay Lilla, a Veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház főorvos asszonya is.
 
A helyszínre érkezett egy koraszülött mentőautó is, de szerencsére nem volt baj, sőt örömmel jöttek, hogy átvegyék a részükre szánt adományt. Pálmai Judit és Adler Zsanett helyi szervezők örömüket fejezik ki, hogy ennyi pénzt sikerült összegyűjteni Zircen. Annak viszont még jobban örültek volna, ha a helyiek közül nagyobb számban vesznek részt a sétán. A jótékonysági akció mindenesetre sikeres volt, az emberek megmozdultak, összefogtak, egészséges sétát tettek a gyermekek egészségéért.

A támogató cég és a támogatott alapítvány képviselői örömmel mutatják az adományról szóló bizonylatot. Középen az adományozó szervezet részéről Nánai Ferencné, aki a szervezőmunkát segítette
A résztvevők pedig örömmel álltak össze egy közös képre a jó hangulatú sétát követően 
(Fotók: Szervezőség)

Kelemen Gábor

Vissza

 

Galériaképek

Eseménynaptár

<<  December 2017  >>
 h  k  s  c  p  s  v 
      1
  4  5  7  8  9
11121317
18192021222324
25262728293031