Zirc - A Bakony fővárosa

A város hivatalos honlapja

Hazánk és nemzetünk sorsáról konzultálunk

 

– A Nemzeti Konzultáció pártok feletti ügy, nemzetünk sorsával van összefüggésben, hiszen egy olyan tervvel kapcsolatban kéri ki az emberek véleményét, amely konkrét veszélyt jelenthet hazánk, gyermekeink, unokáink biztonságára.

 
Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő mondta ezt a Városházán megtartott lakossági fórumon, melynek témája a Soros-terv és a Nemzeti Konzultáció volt.
 
A fórumot megelőző sajtótájékoztatón dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár, térségünk országgyűlési képviselője elmondta, az ország különböző helyein megtartott előadásokkal azoknak szeretnének segíteni, akikben kétségek merülnek fel a témakör kapcsán. Fontosnak tartja, hogy minél többen töltsék ki a Nemzeti Konzultáció kérdőívét, melyet levélben és interneten is meg lehet tenni.

Czunyiné dr. Bertalan Judit hangsúlyozta, a kormány intézkedéseinek köszönhetően kevésbé érzékelhetjük a valós migráns veszélyt, hiszen Magyarország nem terrorfenyegetett ország, nincsenek terrortámadások, nem úgy, mint Európa számos nagyvárosában. Felhívta a figyelmet, hogy a globális célok mentén egy pénzügyi spekuláns terveit szeretné az Európai Unió megvalósítani. Magyarország eddigi migráció ellen tett lépései hatásosnak bizonyulnak, és az is jól látszik, hogy a V4-ek összefognak, egységes álláspontot képviselnek, a közép-európai tengely erősödik, az osztrák választás is határozottan elutasító választ adott a migráns politikára.
 
Beszélt arról is, hogy Magyarország miniszterelnöke 2015-ben valós veszélyre hívta fel Brüsszel figyelmét, és azok a megoldások működnek, amiket bevezetett, a határzár, a kerítés a biztonságot jelentik számunkra. Ami ellen a Nemzeti Konzultáció kérdései szólnak, az a Soros-tervnek azon hét pontja, amire az ellenzék néhány felelőtlen politikus ma is azt mondja, hogy ezek nem valós tervek. Ugyanakkor Soros György többször beszélt arról, hogy évente legalább 1 millió illegális bevándorlót kell betelepíteni és szétosztani az unió tagállamai között, beilleszkedésüket pedig 30 ezer euró, azaz 9 millió forint állami költségvetésből kell segíteni. Felhívta a figyelmet, hogy a kötelező kvótának előre nem látható következményei lehetnek, nem sokkal több, mint két-három generáció múltán Európa megsemmisülését is jelentheti.  

– Nem akarunk a bevándorlók országa lenni. Magyarország válasza a demográfiai kérdésekre és kihívásokra nem a migránsok betelepítése, hanem egy komplex családpolitikai modell, amely a családok támogatásán és megerősítésén alapul. A munkaerőhiány orvoslására sem a migránsokat hívja segítségül a kormány, hanem erős és tudatos gazdaságpolitikába kezdett, amelynek már vannak látható eredményei – emelte ki az országgyűlési képviselő.
 

 Kelemen Gábor   

Vissza
 
 

Galériaképek

Eseménynaptár

<<  November 2017  >>
 h  k  s  c  p  s  v 
  
27282930