Zirc - A Bakony fővárosa

A város hivatalos honlapja

Szolgálnak, védenek, segítenek


Nyílt napot tartott a Veszprémi Rendőrkapitányság Zirci Rendőrőrs a rendőri pálya iránt érdeklődő végzős középiskolások számára.

Hogyan kezelhető a gyermekek agresszív magatartása?


A Zirci Önkormányzati Szolgáltató Központ három előadásból álló rendezvénysorozatot indított, melynek középpontjában az a probléma áll, amely a zirci iskolában is jelen van: a nehezen kezelhető, agresszív gyermekek. Tanácsokat, javaslatokat várnak, megoldásokat keresnek.

OVI-KVÍZ


Tavaly ünnepelte a Zirci Benedek Elek Óvoda és Bölcsőde jelenlegi óvodai épülete a fennállásának 40. évfordulóját. Ebből az alkalomból egy 10 kérdésből álló kvízjátékra invitáljuk Önöket!
 

Séf, betyár, sikerkovács


A Zirc városáért 2017-ben végzett kiemelkedő munkásságának elismeréseként a „Zirc Város Elismerő Oklevele” kitüntetést vehette át az önkormányzattól Somogyi Tamás. Az oklevél átadására Zirc város polgármesterének Újévi Fogadásán került sor.

Ajánlások, hasznos tanácsok termelőknek


Megjelent a Zöld Áramlat Alapítvány hazai termelőkenk szóló kiadványa, mely - a házi állattartás példáján bemutatva - ajánlásokat, hasznos tanácsokat tartalmaz annak érdekében, hogy a hazai termelők mezőgazdasági termékeinek feldolgozottsági szintje növekedjen, és a nagyobb hozzáadott termékek piacra vitelével a gazdálkodók jövedelmes is magasabb legyen. 

A kiadvány ITT érhető el 


Vissza

Az emberi kapcsolatok fontossága


– Az igazán fontos értékeket emberi kapcsolatainkban éljük meg – mondta Újévi Fogadásán Ottó Péter polgármester, hangsúlyozva a közösségek városunk életében betöltött fontos szerepét.

Ajándék, amit nem lehet megvenni


Második alkalommal szervezte meg a Magyar Vöröskereszt Zirci Területi Szervezete a Disznótoros Véradást. A különleges akció nem várt sikert hozott.

Felhívás ruhaosztásraA Zirci Járás Szociális Szolgáltató Központ értesíti a lakosságot, hogy
 
2018. január 12-én (pénteken) és 15-én (hétfőn)
 
9.00 ÉS 13.00 ÓRA között
 
 RUHAOSZTÁST SZERVEZ:
 
               - ZIRC, Ady u. 3. Segítő Kezek Házában és
 
- Bajcsy Zs. u. 9. az Idősek Klubjában
 

Nagyné Fáró Katalin
intézményvezető

Vissza

 

2017 ARANY PILLANATAI


A jubileumok esztendeje volt a tavalyi, melyben a testvér-települési kapcsolatok erősítése is kiemelt szerepet kapott. S volt még sok emlékezetes pillanat, melyek közül kiválogattunk néhányat önkormányzatunk fotóarchívumából, ezzel kívánva mindenkinek
 
EREDMÉNYEKBEN GAZDAG, BOLDOG ÚJESZTENDŐT!

Intézményvezetőt választott a képviselő-testület


Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete decemberi rendes ülésén döntött, hogy Koós Kata zirci lakost, a Zirci Önkormányzati Szolgáltató Központ közalkalmazottját bízza meg ezen intézmény vezetői feladatainak ellátásával 2018. január 1-től.

Galériaképek

Eseménynaptár

<<  November 2017  >>
 h  k  s  c  p  s  v 
  
   

Elérhetőségeink


Zirci Közös
Önkormányzati Hivatal

 

Levélcím:
8420 Zirc, Március 15. tér 1.
Pf.: 77
Telefon: 06 (88) 593-700
Fax.: 06 (88) 414-475
Email: pmh@zirc.hu