Zirc - A Bakony fővárosa

A város hivatalos honlapja

Kép-újság: ZIRCI "KALENDÁRIUM" 2015


Kép-újság: Különkiadás
 
2016. 01. 06.
 
ZIRCI „KALENDÁRIUM” 2015

 

Immár hagyományos év eleji képes különkiadásunkban ezúttal egy kis kalendáriumot állítottunk össze az elmúlt esztendő eseményeiből. Minden hónapból egy pillanatot ragadtunk ki önkormányzatunk fotóarchívumából. Jó lapozgatást kívánunk hozzá!

Újév, új sportág - Indulnak a kézilabda-edzések Zircen!


                      


ÚJÉV, ÚJ SPORTÁG
 
Indulnak a kézilabda-edzések Zircen!
 
Azért nem teljesen új, hiszen még elevenen élnek bennünk a Zirc Kézilabda Sportegyesület sikerei… A csapat éveken át dobogós volt a megyében, a Gólkirály pedig ötször is a Bakony fővárosából került ki…

A jó példáért tehát nem kell a szomszédba menni, de a televízió képernyőjén keresztül is láthatjuk, hogy a kézilabdában hazánk mennyire eredményes!

Itt van hát a lehetőség, Kedves Gyerekek, hogy kipróbáljátok ezt a remek sportágat, örömötöket leljétek benne, sok-sok élményt szerezzetek magatoknak: hazánk legjobb kézilabdaklubja, a Veszprém utánpótlás-bázist alakít ki Zircen.

A szükséges eszközöket, termet az egyesület biztosítja. Az edzések a klub egységes utánpótlás-programja alapján történnek. A foglalkozásokat Nagy Tibor testnevelő-edző vezeti.


Az induló csoportok:     óvodás nagycsoportosok /fiú, lány/,
       alsó tagozatosok /1-2., 3-4. osztályból/

Jelentkezni a „Zirci Sólymok Utánpótlás kézilabda” Facebook-oldalon, vagy telefonon, a 70/634-72-82 számon lehet, ahol további információ is kérhető.
 
LEGYEN KÉZILABDÁTÓL BOLDOGABB AZ ÚJÉV!

 

Közzétette: Kelemen Gábor

Tequila az ünnepekre

 

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Bányász Emlékkupa a Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola felújított Rákóczi téri tornatermében. 

Lélekemelő muzsika az ünnepre


Kapitány Dénes orgonaművésztől kaptuk karácsonyi köszöntőként ezt a lélekemelő muzsikát. Önzőségnek éreztük volna a postafiókunkban hagyni, ezért megosztjuk most önökkel.

Minden Kedves Olvasónknak Boldog Karácsonyt Kívánunk!


 

Közzétette: Kelemen Gábor
 

Vissza

 

"Biztonságban Adventkor" - Bevásárlóközpontok


A Veszprémi Rendőrkapitányság által indított „Biztonságban Adventkor” negyedik ajánlása:
 
Bevásárlóközpontok

Vásárlás közben a pénztárcánkat és a kézi táskánkat ne helyezzük a bevásárlókosárba, figyeljünk oda mobiltelefonunkra is, azt soha ne külső, látható helyen hordjuk!

Az ékszerek, értékes telefonok, apró műszaki cikkek nem csak az ajándékok listáján, gyakran az ajándékot vásárlónál is előfordulnak. Kevesen figyelnek rá, pedig a nyakban viselt értékek (Mp3, Mp4 lejátszók, telefonok) szinte felkínálják magukat a tolvajoknak!  Ezeket diszkréten, a ruha alatt célszerű viselni.

Az ajándék kiválasztásakor, felpróbálásakor is ügyeljünk értékeinkre, a már megvásárolt ajándékokat soha ne hagyjuk felügyelet nélkül!

A parkolás után és két vásárlás között is ellenőrizzük, hogy nem maradt-e a gépkocsi utasterében látható helyen értékes vagyontárgy, műszaki cikk, korábban megvásárolt ajándék! A parkolóban mielőtt magára hagynánk a gépkocsit, ne pakoljunk a csomagtartóba, ezt a tolvajok kifigyelhetik. A gépkocsiban látható helyen hagyott ruházat akkor is felhívja az elkövető figyelmét, ha abban nincs érték, az ablakbetöréssel elkövetett lopáshoz pedig elegendő lehet pár másodperc.

Közzétette: Kelemen Gábor

Vissza

Ritmusosan hangolódva a karácsonyra


Élő ajándékkosarat kaptunk, és meglepetésekben is volt részünk a Ritmus Tánc- és Mozgásművészeti Egyesület második, újabb nagy sikerű Karácsonyi Gálaműsorán, melynek a Reguly Antal Szakképző Iskola tornacsarnoka adott otthont.

Adni a világ legjobb dolga


Interjú Csombor Mariannal, a vöröskereszt kitüntetett önkéntesével

 
A Magyar Vöröskereszt Országos Vezetősége a véradó mozgalomért kifejtett tevékenysége elismeréseként Ezüst Emlékérmet adományozott Csombor Mariann, a Magyar Vöröskereszt Zirci Területi Szervezetének önkéntese részére.

Fényt hozni a világba


– Istennek a bátorsága, hogy emberként született a Földre, adjon nekünk is bátorságot. Azt az értéket, azt az igazságot, amelyet gyermeke által ebbe a világba hozott, merjük felvállalni, ne csak kimondani, hanem megélni is. 

Grincs járt a suliban


Kép-újság, 191. szám
 
2015. 12. 19.
 
Grincs járt a suliban

 

Bekopogtattunk az egyik osztályterembe, és egy fura figura nyitott ajtót…

 

Kép-újság: Jótékonyság jókívánsággal


Kép-újság, 190. szám
 
2015. 12. 18.
 
Jótékonyság jókívánsággal

 

Teljesen betöltötték a teret a csomagok az Árpád-házi Szent Erzsébet Katolikus Karitász Zirci Csoportjának székhelyén 2015. december 16-án, szerdán. A karitatív szervezet ezúttal is a rászorulók segítségére sietett az ünnepek előtt. Összesen hetven csomag készült, ebből ötven családnak – több mint száz gyermekkel – tudják kicsit szebbé varázsolni a karácsonyát adományozóik jóvoltából.

Kölyökidő: Dobos Csanád


Van egy fiatalember Zircen, aki ahány sportot kipróbál, szinte mindegyikben eredményes. Kisgyermek volt még, amikor megyei úszóbajnokságot nyert és körbebiciklizte a Balatont. Többszörös körzeti asztalitenisz- és sakkbajnok. Mindemellett csodálatosan zongorázik, és az összes tanévet kitűnő eredménnyel zárta – Dobos Csanád volt a Kölyökidő vendége.

Romantikus olvasmány karácsonyra


Már nagyon várták az olvasók Mail Karolin zirci írónő új könyvét, amely december elején jött ki a nyomdából, és azóta is folyamatosan veszik, viszik. 

Otthon, édes otthon!


Tudták, hogy van Zircen egy utca, ahol mézeskalácsból épült az összes házikó?
 

Kitüntették a sportlövő bajnoklányt


A 2014–2015-ös tanév diákolimpiai országos döntőjében elért kimagasló sporteredménye elismeréséül Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesterének kitüntetését vehette át Panyi Kinga, az MTTSZ Területi Klub Zirc sportlövője.

Kép-újság: Triál-bemutató Zircen


Kép-újság, 189. szám
 
2015. 12. 14.
 
Triál-bemutató Zircen

 


Hegedűs László és Borszéki Viktor triálosok tartottak ügyességi bemutatót a Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola „F” épületének tornatermében 2015. december 12-én, szombaton, a Kerékpáros és közlekedésbiztonsági nap keretében.

Galériaképek

Eseménynaptár

<<  November 2017  >>
 h  k  s  c  p  s  v